– Alun-Alun Bojonegoro
– Dipopulerkan oleh Cak Dikin
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Lirik Lagu Alun-Alun Bojonegoro Terbaru
Alun alun bojonegoro
Ning ngarepe pendopo
Sepisanan ketemu sliramu
Njur kesengsem atiku.

Saiki aku ora ngerti
Kowe ono ning ngendi
Opo to kowe pancen lali
Janjimu tak ugemi.

Jare ning kalitidu
Wis suwe kangen ra ketemu
Jare ning sumberrejo
Seprene kowe karo sopo.

Ning alun alun bojonegoro
Kelingan mbiyen nate janji
Ilingo eling bojonegoro
Jamane saiki wis matoh.

~~~Musik~~~

Alun alun bojonegoro
Ning ngarepe pendopo
Sepisanan ketemu sliramu
Njur kesengsem atiku.

Saiki aku ora ngerti
Kowe ono ning ngendi
Opo to kowe pancen lali
Janjimu tak ugemi.

Jare ning kalitidu
Wis suwe kangen ra ketemu
Jare ning sumberrejo
Seprene kowe karo sopo.

Ning alun alun bojonegoro
Kelingan mbiyen nate janji
Ilingo eling bojonegoro
Jamane saiki wis matoh.