Widget HTML Atas

Stay Home, Stay Safe, Stay Alive.COVID-19

Lirik Lagu Alun-Alun Bojonegoro

- Alun-Alun Bojonegoro
- Dipopulerkan oleh Cak Dikin
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Alun alun bojonegoro
Ning ngarepe pendopo
Sepisanan ketemu sliramu
Njur kesengsem atiku.

Saiki aku ora ngerti
Kowe ono ning ngendi
Opo to kowe pancen lali
Janjimu tak ugemi.

Jare ning kalitidu
Wis suwe kangen ra ketemu
Jare ning sumberrejo
Seprene kowe karo sopo.

Ning alun alun bojonegoro
Kelingan mbiyen nate janji
Ilingo eling bojonegoro
Jamane saiki wis matoh.

~~~Musik~~~

Alun alun bojonegoro
Ning ngarepe pendopo
Sepisanan ketemu sliramu
Njur kesengsem atiku.

Saiki aku ora ngerti
Kowe ono ning ngendi
Opo to kowe pancen lali
Janjimu tak ugemi.

Jare ning kalitidu
Wis suwe kangen ra ketemu
Jare ning sumberrejo
Seprene kowe karo sopo.

Ning alun alun bojonegoro
Kelingan mbiyen nate janji
Ilingo eling bojonegoro
Jamane saiki wis matoh.
Dul Bjn
Sering mencetin tombol mode pesawat

Berlangganan via Email